Mijn naam is Birgit Akkerhuis

Ik ben er van overtuigt dat het leven vaak veel lichter kan. Door inzicht te creëren in de onderlaag van je bewustzijn. Dat is voor mij een logische manier om ‘pijnstukken’ te helen. Zo kunnen de belemmerende programma’s die op de achtergrond in je systeem aan het werk zijn, ombuigen en zelfs verdwijnen. Stel je eens voor hoe je met minder ballast van je leven kunt genieten. Prachtig. Het maakt niet uit of je jong bent of al wat meer jaren op de teller hebt.

Heel blij word ik als ik zie welke blijvende veranderingen er zichtbaar worden na een sessie. Zwaar wordt licht. 

Het maakt mij dankbaar om bij te kunnen dragen en mee te mogen lopen. Het raakt me steeds opnieuw.

Voor meer informatie over de therapie of voor een afspraak stuur een bericht naar b.akkerhuis@witmos.nl