Ervaringen van klanten

Tijmen:

“Kernwoorden: raak, confronterend, verrassend, zachtaardig, professioneel. Elke euro waard.” 

Chantal:

“Mijn zoontje van 5 is door Birgit een stuk rustiger en zit nu weer lekker in zijn vel. Hij heeft geen last meer van zijn angsten en hij slaapt nu gewoon door. Een verademing! Wij begrijpen hem nu beter en weten hoe we kunnen omgaan met zijn hoogsensitiviteit. Dank je wel Birgit!”

Noah: 

“Ik kwam bij Birgit voor mijn burn-out. Ik zat totaal aan de grond en wist van ellende niet meer hoe ik mijn leven weer op de rit kon krijgen. Ik was uitgeput en had geen idee hoe ik de eerste stappen moest zetten. Dankzij Birgit kijk ik weer met vertrouwen naar mijn toekomst. Na 3 sessies kan ik zeggen dat op de goede weg ben. Birgit is een warm persoon, vraagt goed door, luistert achter de woorden. Ik kom graag bij haar terug. 

Jennifer:

“Ik heb na de sessies meer rust en overzicht gekregen. Alsof er een vliesje van mij af is. Ik kan meer helder nadenken en daardoor heb ik juist de ruimte gekregen om meer op mijn intuïtie te vertrouwen. Ik ben zó enorm gegroeid de afgelopen maanden! Mijn houding is erg veranderd. Ik voel me zeker en krachtig zonder dat ik daar iemand van buiten voor nodig heb. Tegelijk blijf ik ook zacht en flexibel. Dit is een heel fijn evenwicht.

De therapie is een behandeling voor je onderbewustzijn. Je hoeft niks te doen, je hoeft niks te laten, je hoeft alleen maar aanwezig te zijn bij de therapeut en je open te stellen voor wat zij doet. Laat het gewoon gebeuren en voel het effect. Je hoeft er niet in te geloven. Dat deed ik de eerste keer ook niet hoor! Maar tijdens de behandeling kun je nu eenmaal niet om het bewijs heen dat het werkt. Die bijzondere ervaring gun ik echt iedereen.

Birgit is een warme krachtige vrouw die feilloos door maskers heen prikt. Dat doet ze op zo’n empathische manier dat je niet anders kunt dan daar voor open staan. Ze werkt doelgericht en effectief zonder zaken over het hoofd te zien. Ik vond het heel fijn om in haar kundige handen te zijn, het was vertrouwen op het eerste gezicht.”

Floris:

“Ik voelde me gelijk veilig en durfde me te uitten. Zonder oordeel hoorde Birgit mijn verhaal aan. Niets was gek. De sessies waren bijzonder en ze hielpen me verder. Ik kom om de zoveel tijd terug voor een refill”. 

David:

“Birgit kan goed luisteren, is serieus en neemt de tijd die nodig is. Het inzicht na de sessie was dat ik veel onverwerkte woede in mij had, die ik met haar hulp heb kunnen verwerken. Het heeft de band met mijn moeder goed gedaan en me ook geleerd dat ik mijn grenzen kan aangeven. Ik vond dat er een ontspannen sfeer heerste tijdens onze sessies, waardoor ik me op mijn gemak voelde en begrepen.” 

Anoniem:

“Ik maak me minder zorgen om de dood. Ik lig er niet meer van wakker en heb geaccepteerd dat het ooit gaat gebeuren en dat er dan toch nog wel iets is. Ik moest even een drempel over, want het is op het begin onwennig en je moet je wel open durven te stellen, maar je krijgt nieuwe inzichten. Birgit, je bent lief, zacht en oprecht.”

Dorinde:

“Wat er voor mij na de sessies is veranderd, is dat ik meer rust heb in mijn hoofd, lekkerder in mijn vel zit, vrolijker voel. Ook heb ik meerdere technieken geleerd die ik kan blijven toepassen. Altijd na een sessie valt er een soort druk weg en zie ik alles ook weer wat positiever in. Ook heb ik dan weer meer wil en energie om dingen aan te pakken en zie ik alles beter in.

Ik ervaar Birgit als een zeer open, vriendelijk persoon die geen oordeel geeft. Ook luistert ze erg goed en komt meteen met input over waarom ik iets voel of hoe dat komt bijvoorbeeld. Dat vind ik erg prettig. Ze laat mij meteen thuis voelen.

Ik zou de sessies beschrijven als verlichtend. Een echte plek waar je je compleet kan openstellen en alles eruit kan laten waar je mee zit. Ook dat ik meteen geholpen werd een oorzaak te vinden van een bepaald gevoel of hoe je van iets negatiefs af kan komen. Kortom; iets waar je altijd naartoe kan als je met jezelf in de knoop zit, te leren en zelf verder te groeien.”