Wat in een donker vochtig hoekje blijft liggen, gaat schimmelen. Zo gaat dat ook met onverwerkte gebeurtenissen uit je leven.

Voel je je onmachtig? Ben je angstig? Heb je onverwerkt verdriet of boosheid? Misschien zie je jezelf steeds hetzelfde doen en verandert er niets. Wellicht ben je al eens bij een therapeut geweest en is er een eerste schilletje afgepeld, en ben je toch nog niet vrij van wat je nu nog tegenhoudt.

Goed nieuws:

Alle zwaarte mag en kan eruit. Net als stress, spanning, oude boosheid en verdriet. Dat maakt dat je weer vrede krijgt met jezelf en je omgeving. Het verbetert je zelfbeeld en je zelfvertrouwen.

 

Kun je je voorstellen dat je met een rugzak verder reist waar weinig gewicht in zit? Zodat je veel meer kunt genieten van je aardse bestaan? Prachtig.

 

Energetische Therapie werkt hierbij.

Deze therapie gaat diep en pakt de kern beet. Bij Wit Mos zijn de trajecten kort en to the point. Ik werk vanuit een holistische zienswijze. Niets staat op zichzelf. De basis van je goed voelen is dat je lichaam en je geest allebei gezond zijn. Als dat voor nu nog niet zo is, kan dat erg onplezierig zijn. Lees hier meer over wat Energetische Therapie nog meer inhoudt.

Dit kan zich uiten in:

  • Lichamelijke klachten: moeheid of een verkrampt lijf
  • Emotionele klachten: angst en fobieën, lusteloosheid en burn-out
  • Geestelijke klachten: stress, depressie, onzekerheid en rusteloosheid, boosheid
  • Spirituele en energetische vraagstukken: ze kunnen je uit je evenwicht brengen.

Zo werkt het:

  • Deze therapie heeft verschillende technieken in zich om je zelfgenezend vermogen te activeren (want dat heb je).
  • De technieken worden aangepast aan jouw unieke verhaal en hulpvraag. De ene keer ben je in beweging, of je zit op de bank. Je blijft altijd bij bewustzijn.
  • Vaak is het zo, dat waar jij voor bij mij komt, een aanleiding is voor een oorzaak die ergens anders ligt. Ben je bereid je open te stellen en alles aan te kijken wat zich aandient?

Maak een afspraak via het contactformulier